Obvestilo glede izvedbe študijskega procesa na Novi univerzi

Spoštovane študentke, spoštovani študenti Nove univerze,

glede na razvoj dogodkov v Sloveniji in EU v zvezi z novo različico koronavirusa (COVID-19) ter na podlagi priporočil Vlade RS, je Nova univerza skupaj z njenimi članicami sprejela odločitev, da z namenom varovanja zdravja deležnikov, vsa predavanja od ponedeljka, 10. 1. 2022, do predvidoma konca januarja 2022, oz. do preklica, potekajo v elektronski obliki preko platforme Moodle in BBB. Predavanja bodo posneta in še naprej dostopna po ustaljeni praksi. V živo se predavanja v navedenem obdobju ne bodo izvajala.

Hkrati vas obveščamo, da se v istem obdobju, ki je hkrati tudi izpitno obdobje, vsi izpiti praviloma izvedejo on-line. O načinu izvedbe posameznega izpita boste pravočasno obveščeni.

Seznanjamo vas, da uradne ure referata sicer potekajo po ustaljenem urniku, predlagamo pa, da glede na trenutne epidemiološke razmere, vso komunikacijo z referatom opravite na telefonski številki oziroma elektronski pošti posameznega referata članice, kjer smo vam, kot vedno, na voljo za vsa potrebna pojasnila ter informacije v zvezi z izvedbo študija in opravljanjem vseh študijskih obveznosti.

Želimo vam veliko zdravja ter uspehov pri bližajočem se izpitnem obdobju.

Nova univerza