Obvestilo UKNU

Spoštovani,

z vstopom v novo študijsko leto bo Univerzitetna knjižnica Nove univerze pričela tudi z obračunavanjem tehničnih pregledov zaključnih del. Študentom sta tako še vedno na voljo dva brezplačna pregleda tehnične ustreznosti. V kolikor delo pri tretjem pregledu ne bo mogoče potrditi, se tretji pregled in vse nadaljnje plača po veljavnem ceniku UKNU:

  • zaključna dela 1. stopnje: 15 €
  • zaključna dela 2. stopnje: 20 €
  • zaključna dela 3. stopnje: 25 €

V ta namen smo pripravili tudi posodobljena tehnična navodila, kjer smo navedli več primerov. Najdete jih na spletni strani knjižnice: https://www.nova-uni.si/nova/wp-content/uploads/2021/10/TEHNICNA-NAVODILA-cistopis-1.10.2021.pdf

V ta namen bo v četrtek, 7. 10. 2021, ob 15.00 potekala Delavnica oblikovanja zaključnih del, na kateri bomo predstavili nova  tehnična navodila, jih skupaj pregledali in opozorili na najpogostejše napake. Delavnica bo potekala po Zoomu, prijave nam lahko pošljete na knjiznica@nova-uni.si do 12. ure na dan delavnice.

Študentom smo za pomoč in svetovanje še vedno na voljo od ponedeljka do petka od 9h do 17h na knjiznica@nova-uni.si ter po telefonu na 01/251-44-85.

Lep pozdrav,

ekipa UKNU