Obvestilo UKNU

Spoštovani,

UKNU obvešča, da je ponovno mogoč osebni prevzem pred vhodom Nove univerze (Mestni trg 23). Še vedno pa je možno tudi pošiljanje gradiva po predhodni poravnavi poštnine (4,00 EUR).

Za rezervacijo gradiva so potrebni 3 koraki:

  1. Na COBISS+ v naši knjižnici UKNU rezervirate knjige, ki jih potrebujete (za pošiljanje do 3 knjige, za osebni prevzem ni omejitve), rezervirate lahko tudi po elektronski pošti (knjiznica@nova-uni.si).
  2. Sporočite na knjiznica@nova-uni.si, ali želite osebni prevzem ali dostavo s pošto na dom z imenom in naslovom prejemnika.
  3. V primeru pošiljanja boste prejeli račun za stroške odpreme (4,00 EUR); pri osebnem prevzemu pa boste obveščeni, ko bo gradivo pripravljeno. 

Osebni prevzem je mogoč ob ponedeljkih in četrtkih od 10.00 do 17.00. Ob prihodu na fakulteto vas prosimo, da nas pokličete na tel. številko 01 251 44 85. Ob prevzemu je treba predložiti osebni dokument.

V primeru pošiljanja po pošti vam bomo, ko bomo prejeli potrditev o plačilu z računovodstva, posredovali gradivo, ki ga potrebujete. Prosimo, da upoštevate, da celoten proces ne bo nujno izvedljiv v enem dnevu.

Če knjige ne uspete rezervirati sami, lahko seveda pošljete želene naslove na spletni naslov knjižnice, vendar bo knjiga, v primeru da je že bila rezervirana sistemsko, dodeljena tistemu uporabniku. Vam pa lahko, če ni drugih dostopnih izvodov, naredimo rezervacijo.

Vsem, ki imate izposojene knjige in jih nič več ne potrebujete, pa bomo hvaležni, če jih vrnete, da si jih bodo lahko izposodili tudi vaši kolegi. Knjige lahko prinesete na Mestni trg 23 (v ponedeljek ali četrtek od 10.00 do 17.00) ali posredujete po pošti.

V primeru nakupa gradiva vas prosimo, da v čim večji meri naročila opravljate v spletni knjigarni. Gradivo za nakup lahko naročite tudi po elektronski pošti. Po potrditvi plačila s strani našega računovodstva vam bomo gradivo pripravili za prevzem ali odpremili po pošti. V času osebnega prevzema ob vhodu v fakulteto pokličite na tel. številko knjižnice (v ponedeljek ali četrtek od 10.00 do 17.00).

Za vse, ki še niste včlanjeni v UKNU, se lahko včlanite tudi od doma, samo pošljite izpolnjeno in podpisano vpisnico na knjiznica@nova-uni.si.

Lep pozdrav

Ekipa UKNU