Obvestilo o odprtju NU in članic

Spoštovani,

v skladu s prenehanjem veljave odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih zavodih ter ob upoštevanju priporočil Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) bodo Nova univerza in njene članice z dnem 18.5.2020 ponovno odprte.

V ta namen Nova univerza sprejema v nadaljevanju navedene ukrepe, ki veljajo od 18.5.2020 do preklica:

  1. Izvajanje študijskih programov: do zaključka študijskega leta 2019/20 se vse organizirane oblike študijskega procesa (predavanja, vaje, konzultacije, itd) izvedejo z uporabo informacijsko komunikacijskih tehnologij.
  2. Izvajanje preverjanja znanja: v drugem izpitnem obdobju 2019/20, ki poteka v mesecu maju in juniju se bodo preverjanja znanja izvedla kot ustni izpiti preko video konference ali kot take-home izpiti, skladno z že objavljenim seznamom.
  3. Univerzitetna knjižnica in založba: obisk in uporaba storitev UKNU, je mogoča vsak dan od 9.00 do 17.00. V skladu s priporočilom NIJZ čitalnica v knjižnici do nadaljnjega ostaja ZAPRTA. Obisk in uporaba storitev UKNU je mogoča ob doslednemu spoštovanju higienskih ukrepov NIJZ v knjižnicah. Obveščamo, da tudi ogled knjižne zbirke ni mogoč, zato si gradivo lahko izposodite le po predhodni rezervaciji na Cobissu ali predhodnem naročilu po e-pošti: knjiznica@nova-uni.si. Hkrati prijazno pozivamo študente, da izposojeno gradivo, ki ga več ne potrebujejo, vrnejo osebno ali pošljejo po pošti na Mestni trg 23.
  4. Fizični obisk Nove univerze in njenih članic: obisk univerze in članic na njihovih poslovnih naslovih je mogoč ob doslednem spoštovanju ukrepov NIJZ glede fizičnega distanciranja, higiene rok in kašlja ter izolacije bolnih, po sledečem razporedu:

– Študijski center Ljubljana: vsak dan od 9.00 do 17.00.

– Študijski center Kranj: vsak dan od 8.30 do 16.00.

– Študijski center Nova Gorica: vsak dan od 8.30 do 16.00.

Uporabnike naprošamo, da se fizični obiski izvedejo le v primeru, da zadeve ni mogoče rešiti preko elektronske pošte ali po telefonu.

Lep pozdrav,

Nova univerza