NUŠKA – Študentska konferenca Nove univerze – ODPOVED ZAKLJUČNEGA DOGODKA

Spoštovani študentje,

obveščamo Vas, da bo zaradi aktualne epidemiološke situacije, zaključni dogodek študentske konference NUŠKA, ki je bil predviden za 7.4.2020, odpadel.

Kljub vsemu bomo prispevke zbirali še naprej, jih recenzirali, nato pa tudi zbrali in na koncu objavili.

Zato Vas vljudno vabimo da jih pošiljate še naprej, saj bo s tem vaša obveznost (tisti, ki to uveljavljate) prav tako opravljena. Vsak, ki bo torej prispevek pripravil bo tudi prejel potrdilo.

S prijaznimi pozdravi,

Nova univerza

______________________________________________________________________________

Spoštovani študenti,

vabimo vas, da se udeležite druge študentske konference, katere namen je študentom Nove univerze približati znanstvenoraziskovalno delo in jih motivirati za sodelovanje ter vzpostaviti okolje, kjer študenti lahko predstavijo svoje raziskovalne dosežke, ideje, rešitve in se kritično opredeljujejo do aktualnih javnopravnih, pravnih in mednarodnih problematik.

Študentska konferenca bo potekala v torek, 7. aprila 2020, s pričetkom ob 16.00 v veliki predavalnici v tretjem nadstropju poslovne stavbe Lon, Žanova ulica 3, Kranj. Udeležba na študentski konferenci je brezplačna.

Na konferenco se lahko prijavite od 20. 2. – 30. 3. 2020, rok za oddajo prispevka pa je 1. april 2020. Konference se lahko udeležijo tudi študenti, ki svojega prispevka ne bodo predstavili, morajo pa se prijaviti. Za več informacij nam lahko pišete na naslov: info@fds.nova-uni.si.

Več informacij najdete tukaj.

Prijavnico lahko natisnete tukaj, predlogo prispevka pa najdete tukaj.

Vljudno vabljeni!